Història

Estrenem les noves instal·lacions (2023…).
Les noves instal·lacions ens permetran millorar la metodologia de treball.

Un creixement que consolida una entitat implicada en la vida de Cassà (2014 – 2022).
La consolidació del futbol femení, tant en la base com en els sèniors, una  gran estructura de futbol formatiu, unes instal·lacions que amb el suport de l’Ajuntament esdevenen modèliques, una bona estructuració esportiva i tècnica de tot el club i la necessitat de fer uns primers equips essencialment amb gent de Cassà i absolutament amateurs, marquen la línia del club que arriba a les 400 fitxes després d’una etapa convulsa marcada per la Covid 19.

Els moments més bons i els més complicats (2006- 2013).
En moment de bonança econòmica el club creix de manera brillant fins jugar a tercera divisió on es juguen els partits més destacats de la història del club (amb un Cassà- Barça B de  record inesborrable). La crisi general acaba amb el somni del Cassà que ha de replantejar-se el seu present i futur i enceta una nova etapa pensant sobretot en donar suport als jugadors de la vila.

Quan la clau està en el futbol base (1991 – 2005).
La necessitat de tenir una estructura adequada per donar suport al futbol base impulsa la creació d’una secció específica que si en alguns oments s’allunya del primer equip acaba integrant-se plenament en el club per aconseguir que es faci realitat l’objectiu duna bona formació que garanteixi fornir de bons jugadors el primer equip. 

Prestigi del futbol cassanenc (1976 -1990).
La bona tasca de formació permet grans èxits del jugadors cassanencs que  en alguns casos fan el salt a categories superiors; els equips de cassà es mantenen en primera línia a les competicions territorials.

Crisis i recuperacions. Comença l’esport de base (1961- 1975).
Per consolidar que hi hagi jugadors al primer equip es van instaurant equips en categories inferiors, a partir dels conjunts  que hi havia als patis  escolars (les escoles i els “hermanus” ) i es comença a entendre la necessitat una bona formació esportiva, saludable i humana en totes les categories del futbol.

Naixement i esplendor de la UD Cassà (1946 – 1960).
Amb la recuperació econòmica i social i una indústria que dona força feina Cassà va esdevenint un poble de referència a la zona i també en el món esportiu amb un club que es consolida com dels rellevants a Girona amb jugadors emblemàtics com en Modest Abras o en Josep M. Burset.

Guerra i represa (1939-1945).
Després d’uns anys amb minsa activitat esportiva a la postguerra es refunda la UD Cassà i la pràctica de futbol esdevé l’esport per antonomàsia de Cassà.

Competicions i consolidació del CD Cassà (1921-1936).
El futbol que només existia en alguns municipis es va estenent i comencen les competicions i partits amistosos que ja eren insubstituïbles durant les festes majors.

Naixement i primers partits (1912-1920).
Un grup d’amics comencen a jugar a futbol i instauren aquest esport a la nostra vila a partir del 18 d’agost de 1912. Diferents conjunts es formen en aquest anys amb el Pàtria FC, l’Strenuus, la UD Cassà, el CF Cassà… I proliferen els camps: d’en Trompa,. d’en Sensio, de can Palau…