ÈXIT TOTAL AL CAP DE SETMANA DEL FUTBOL BASE

Gran èxit de públic i d’organització al IX Memorial Josep Ma. Burset d’aquest any. Volem agrair el comportament del públic i dels clubs que han fet aquest any que tot anés sobre rodes. Fer un agraïment molt especial als pares dels Jugadors de la UD CASSÀ, que han col·laborat amb els dinars i esmorzars i […]

Gran èxit de públic i d’organització al IX Memorial Josep Ma. Burset d’aquest any.
Volem agrair el comportament del públic i dels clubs que han fet aquest any que tot anés sobre rodes.
Fer un agraïment molt especial als pares dels Jugadors de la UD CASSÀ, que han col·laborat amb els dinars i esmorzars i com no a aquells pares que sense tenir cap fill que jugués el torneig, han ajudat desinteressadament durant el torneig, això ens anima per seguir treballant per a fer més esdeveniments per als vostres fills.
També donar les gràcies als nostres dos coordinadors perquè tot funcionés tant a dins com a fora del camp i als entrenadors i jugadors que van estar tot el dia ajudant, muntant, recollint pilotes, acompanyant als equips,...
Gràcies al nostre primer equip de segona Catalana, que jugant-se el que es juga va ajornar el seu partit a les 20:00h, i com no al nostre segon equip de tercera catalana per fer el mateix Diumenge a les 20:00h. Quan tothom estava pendent de les televisions i les ràdios, ells van jugar el seu partit de lliga, com uns grans professionals, (gràcies Quimet).
Per un altre banda la taula rodona de Divendres, va ser d’allò més interessant gràcies als tres ponents, Jordi Juanola, Javi Salamero i Pep Marí, que van estar impecables tots tres i a la mateixa alçada, ja que van estar tots tres impecables i En Joan Carles Codolà com a moderador que ho va portar a la perfecció.
Gràcies als assistents!!!
I a l’equip d’en Nacho que s’ho van currar, Nacho ets un crack!!!

MUNICIPAL U.D. CASSÀ